Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Αναζήτηση
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
Εκδηλώσεις
« < Απρίλιος 2024 > »
Δ T Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Αρχική ΣελίδαΕπικοινωνίαΧάρτης ΙστοτόπουPhoto AlbumΣτρατηγικός Σχεδιασμός 2016-2020ΑΝΕΜΟΠΥΛΕΣ
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση arrow Ανακοινώσεις arrow Επιστολή Προς Ακτοπλοικές

Επιστολή Προς Ακτοπλοικές
 
Επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος προς την κοινοπραξία πλοίων Ραφήνας-Μαρμαρίου και Αγίας Μαρίνας Νέων Στύρων.
 Η επιστολή είχε ως εξής: 
Κύριοι,
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε η δύσκολη οικονομικά συγκυρία που περνά η χώρα μας έχει μεγάλο αντίκτυπο στην τουριστική περίοδο.
 Η αυξημένη κίνηση όμως το τελευταίο Σαββατοκύριακο στην περιοχή μας δίνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας.
 Σας ζητώ να κατανοήσετε την αγωνία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της  τοπικής μας κοινωνίας και να βοηθήσετε από την πλευρά σας,  προσθέτοντας επιπλέον δρομολόγια τις προσεχείς ημέρες τόσο στις γραμμές Ραφήνας – Μαρμαρίου και Αγίας Μαρίνας – Νέων Στύρων όσο και στην επαναλειτουργία της γραμμής Αγίας Μαρίνας – Αλμυροποτάμου,  διευκολύνοντας έτσι τους επισκέπτες της περιοχής μας.
 Στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας με το Δήμο μας και προσβλέποντας στην συνέχισή της , σας προτείνω  να εξετάσετε το ενδεχόμενο της μείωσης του εισιτηρίου κατά τις ημέρες από Δευτέρα έως Πέμπτη. Επίσης περιμένω και τις δικές σας πιθανές προτάσεις  ουτοσώστε να καταφέρουμε να καταστήσουμε τον προορισμό μας ελκυστικότερο και οικονομικότερο.
 Κατανοώντας τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, ας δώσουμε ο καθένας από την πλευρά που του αναλογεί, ένα σημάδι ελπίδας και ανάπτυξης.
 Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες και για την άμεση επικοινωνία μαζί μας.
 
 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ


diavgeia-logo.jpg
logo_kep.jpg