Κυριακή 12 Μαΐου 2024
Αναζήτηση
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
Εκδηλώσεις
« < Μάιος 2024 > »
Δ T Τ Π Π Σ Κ
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Αρχική ΣελίδαΕπικοινωνίαΧάρτης ΙστοτόπουPhoto AlbumΣτρατηγικός Σχεδιασμός 2016-2020ΑΝΕΜΟΠΥΛΕΣ
Αρχική Σελίδα arrow Ενημέρωση arrow Εκδηλώσεις arrow ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για το έργο:

«ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

 

1.      Στο Μέρος Β, παρακαλούμε διευκρινίσατε αν οι Υπεύθυνες Δηλώσεις της παρ. Β2.3 «Δικαιολογητικά Συμμετοχής» και Β2.6 «Ελάχιστες Προϋποθέσεις Συμμετοχής», πρέπει να προσκομιστούν με Γνήσιο Υπογραφής.

 

Απάντηση: Δεν απαιτείται η θεώρηση του γνησίου υπογραφής για τις Υπεύθυνες Δηλώσεις της παρ. Β2.3 «Δικαιολογητικά Συμμετοχής» και Β2.6 «Ελάχιστες Προϋποθέσεις Συμμετοχής».

 

2.      Στο Μέρος Β, παρ. Β.2.6, σημείο 1.1. ζητούνται πιστοποιητικό ISO καθώς και σχετικές βεβαιώσεις του αντιπροσώπου του κατασκευαστή του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Επί αυτού σημειώνουμε ότι κατά το στάδιο των Δικαιολογητικών αξιολογείται και τεκμηριώνεται η τεχνική και επαγγελματική ικανότητα του προσφέροντα και όχι των τυχών προμηθευτών / αντιπροσώπων καθώς σε κάθε περίπτωση η ευθύνη υλοποίησης του έργου βαρύνει αποκλειστικά αυτόν.

 

Τυχόν πιστοποιητικά που αφορούν σε ζητούμενα / προσφερόμενα είδη δεν πρέπει να αποτελούν αντικείμενο των Δικαιολογητικών / Ελάχιστων Προϋποθέσεων Συμμετοχής αλλά να αξιολογούνται ως υπερκαλύψεις στα κριτήρια συμμετοχής στο στάδιο των τεχνικών προσφορών.

 

Ως εκ τούτου, παρακαλούμε επιβεβαιώσατε ότι δεν υφίσταται υποχρέωση προσκόμισης πιστοποιητικού ISO και σχετικών βεβαιώσεων του αντιπροσώπου του κατασκευαστή του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στον Φάκελο των δικαιολογητικών.

 

Η εν λόγω απαίτηση περιορίζει και διαστρεβλώνει τον ανταγωνισμό και παρακαλούμε να απαλειφθεί καθόσον δεν σχετίζεται με την κάλυψη των ελάχιστων προϋποθέσεων συμμετοχής.

 

Απάντηση: Ισχύουν τα αναφερόμενα στο Μέρος Β, παρ. Β.2.6 της διακήρυξης.

 

3.      Στον Πίνακα Συμμόρφωσης Β.7.2 – Συσκευή Συλλογής /Αποστολής Δεδομένων Υγείας (Gateways), Απαίτηση 4 «Τηλεφωνικές θύρες ≥2», παρακαλούμε επιβεβαιώσατε ότι γίνονται αποδεκτές και συσκευές με άλλες λύσεις επικοινωνίας. Η εν λόγω απαίτηση είναι παρωχημένη καθώς πλέον υπάρχουν πολύ πιο σύγχρονες λύσεις.

 

Απάντηση: Στον Πίνακα Συμμόρφωσης Β.7.2. Συσκευή Συλλογής /Αποστολής Δεδομένων Υγείας (Gateways) και στο σημείο 4: "Τηλεφωνικές θύρες", η απαίτηση συμμόρφωσης μετατρέπεται από "≥2" σε "Προαιρετικά".

 

4.      Στον Πίνακα Συμμόρφωσης Β.7.3 – Έξυπνη Συσκευή Μέτρησης Δεδομένων Υγείας Κινητών Μονάδων και Κέντρων Προληπτικής Ιατρικής, πλειάδα τεχνικών προδιαγραφών αφορούν σε συσκευή συγκεκριμένου κατασκευαστή, γεγονός που δεν συνάδει με τις αρχές του υγιούς και θεμιτού ανταγωνισμού. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε όπως, για την διεύρυνση των συμμετοχών, επιβεβαιώσατε / διευκρινίσατε τα ακόλουθα:

·         Απαίτηση 5.1., να τροποποιηθεί σε ±5% σφυγμοί / λεπτό.

·         Απαίτηση 6 να γίνει προαιρετική

·         Απαίτηση 8.4. να τροποποιηθεί σε 22~32 cm

·         Απαίτηση 9 να γίνει προαιρετική

·         Απαίτηση 9.2 να γίνει προαιρετική

·         Απαίτηση 11, 11.1 & 11.2 να γίνει προαιρετική

·         Απαίτηση 16 να γίνει προαιρετική

·         Απαίτηση 17 να διευκρινιστεί ότι ο αριθμός των μετρήσεων που αποθηκεύονται είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την αυτονομία της συσκευής.

·         Απαίτηση 18 να γίνει προαιρετική

·         Απαίτηση 19 να γίνει προαιρετική

·         Απαίτηση 23να γίνει προαιρετική

 

Απάντηση: Ισχύουν οι απαιτήσεις και τα αναφερόμενα στον Πίνακα Συμμόρφωσης Β.7.3 – Έξυπνη Συσκευή Μέτρησης Δεδομένων Υγείας Κινητών Μονάδων και Κέντρων Προληπτικής Ιατρικής.

 

Απάντηση: Όπως αναφέρεται στη διακήρυξη.

5.      Στον Πίνακα Συμμόρφωσης Β.7.4 – Συσκευή Μέτρησης Γλυκόζης, πλειάδα τεχνικών προδιαγραφών αφορούν σε συσκευή συγκεκριμένου κατασκευαστή, γεγονός που δεν συνάδει με τις αρχές του υγιούς και θεμιτού ανταγωνισμού. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε όπως, για την διεύρυνση των συμμετοχών, επιβεβαιώσατε / διευκρινίσατε τα ακόλουθα:

·         Απαίτηση 10 να τροποποιηθεί σε 250 μετρήσεις

·         Απαίτηση 11 να γίνει προαιρετική

 

Απάντηση: Ισχύουν οι απαιτήσεις και τα αναφερόμενα στον Πίνακα Συμμόρφωσης Β.7.4 – Συσκευή Μέτρησης Γλυκόζης.



diavgeia-logo.jpg
logo_kep.jpg