Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018
Αναζήτηση
Είσοδος Χρήστη
Ανάκτηση Κωδικού
Δεν έχετε λογαριασμό;
Εγγραφή
Εκδηλώσεις
« < Ιούνιος 2018 > »
Δ T Τ Π Π Σ Κ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Αρχική ΣελίδαΕπικοινωνίαΧάρτης ΙστοτόπουPhoto AlbumΣτρατηγικός Σχεδιασμός 2016-2020ΑΝΕΜΟΠΥΛΕΣ
Αρχική Σελίδα arrow Κοινότητες Tilleul de France

Ενημέρωση / Ανακοινώσεις
Φίλτρο: Σειρά ταξινόμησης: Εμφάνιση #:
ΣΜΠΕ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

 

Ο Δήμος Καρύστου με διεύθυνση: Ελλήνων Αμερικής, 34001 Κάρυστος, με αρμοδίους υπαλλήλους τους: Παπαμιχαήλ Δημήτριο - Καλλιπολίτου Ιάνθη,

με τηλέφωνο επικοινωνίας: 2224350023, ως αρχή σχεδιασμού για τη ΣΜΠΕ του ΣΧΟΟΑΠ Δημοτικής Ενότητας Μαρμαρίου του Δήμου Καρύστου Ν.

Ευβοίας σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην κοινή υπουργική απόφαση με α.π. ΥΠΕΧΩΔΕ/ΕΥΠΕ/οικ.107017/5.9.06 (Β΄ 1225):

 

α.    Ανακοινώνει ότι τόσο η ίδια όσο και το Περιφερειακό Συμβούλιο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, διαθέτουν τις απαραίτητες πληροφορίες και στοιχεία του φακέλου της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του ως άνω σχεδίου, προκειμένου να ενημερωθεί το κοινό.

 

β.    Προσκαλεί το ενδιαφερόμενο κοινό να διατυπώσει εγγράφως και σε κάθε περίπτωση επαρκώς τεκμηριωμένα τις απόψεις του προς την ΔΙΠΑ του ΥΠΕΝ (ταχ. διεύθυνση: Λ. Αλεξάνδρας 11, 11473 Αθήνα), μέσα σε προθεσμία σαράντα πέντε ημερών από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης αυτής.

 

Η ΣΜΠΕ βρίσκεται επίσης αναρτημένη στο διαδικτυακό τόπο της αρχής σχεδιασμού www.dimoskarystou.gr.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ


 

1.jpgΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Κάρυστος, 09 Νοεμβρίου 2016

Ο Δήμος Καρύστου ενημερώνει όλους τους δημότες,  και ειδικότερα τους επαγγελματίες του Δήμου μας ότι ξεκινάει το χειμερινό πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων.

Το απορριμματοφόρο θα συλλέγει απορρίμματα  τις καθημερινές κάθε πρωί και κάθε Σαββάτο μεσημέρι εκτός αργιών και εορτών.

Παρακαλούμε θερμά  τους συμπολίτες μας να τοποθετούν τα απορρίμματα εντός των κάδων και να  τηρούν το πρόγραμμα έτσι ώστε να συμβάλουμε όλοι μαζί στην καθαρή εικόνα του Δήμου μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΑΡΧΗΓΕΙΟ  ΠΥΡ/ΚΟΥ  ΣΩΜΑΤΟΣ

ΠΕ. ΠΥ. Δ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΙ. Π.Υ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ                                                                                                                                             Χαλκίδα 08-11-2016

Χ  Α  Λ  Κ  Ι  Δ  Ο  Σ

Ταχ. Δ/νση : Σιώκου 3 Τ.Θ. 18747

Τηλέφωνα : 22210- 80632 & 22199

 


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

·         Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση του Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Στερεάς Ελλάδας τροποποιείται η υπ’ αριθμ 01/2016 Πυροσβεστική Διάταξη ως προς τα χρονικά όρια για τη χρήση πυρός σε δάση, δασικές, χορτολιβαδικές και αγροτικές εκτάσεις για την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας και ο ως άνω περιορισμός ισχύει από 01-04-2016 μέχρι 30-11-2016.-

 

           

 

 

                                        ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

                                                         ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                http:// www. xalkida@psnet.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Πρόσληψη καθαρίστριας με σύμβαση μίσθωσης έργου ορισμένου χρόνου από 1/9/2016 έως 30/6/2017

 
ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΛΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Καρύστου ενημερώνει τους πληγέντες από την πυρκαγιά της 25ης Ιουλίου του 2016, ότι μπορούν να  προσέλθουν στο Δημαρχείο Καρύστου ώστε να δηλώσουν το μέγεθος της καταστροφής που έχουν υποστεί σε γεωργικό και ζωικό κεφάλαιο καθώς επίσης και σε οικοσκευές  και υλίκοτεχνική υποδομή.

Οι πληγέντες θα εξυπηρετούνται από την υπάλληλο του Δήμου, κα Σοφία Μήττα, καθημερινά από τις 08:00 έως τις 14:30

Επιστολή Προς Ακτοπλοικές
Επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος προς την κοινοπραξία πλοίων Ραφήνας-Μαρμαρίου και Αγίας Μαρίνας Νέων Στύρων.
 Η επιστολή είχε ως εξής: 
Κύριοι,
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε η δύσκολη οικονομικά συγκυρία που περνά η χώρα μας έχει μεγάλο αντίκτυπο στην τουριστική περίοδο.
 Η αυξημένη κίνηση όμως το τελευταίο Σαββατοκύριακο στην περιοχή μας δίνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας.
 Σας ζητώ να κατανοήσετε την αγωνία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της  τοπικής μας κοινωνίας και να βοηθήσετε από την πλευρά σας,  προσθέτοντας επιπλέον δρομολόγια τις προσεχείς ημέρες τόσο στις γραμμές Ραφήνας – Μαρμαρίου και Αγίας Μαρίνας – Νέων Στύρων όσο και στην επαναλειτουργία της γραμμής Αγίας Μαρίνας – Αλμυροποτάμου,  διευκολύνοντας έτσι τους επισκέπτες της περιοχής μας.
 Στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας με το Δήμο μας και προσβλέποντας στην συνέχισή της , σας προτείνω  να εξετάσετε το ενδεχόμενο της μείωσης του εισιτηρίου κατά τις ημέρες από Δευτέρα έως Πέμπτη. Επίσης περιμένω και τις δικές σας πιθανές προτάσεις  ουτοσώστε να καταφέρουμε να καταστήσουμε τον προορισμό μας ελκυστικότερο και οικονομικότερο.
 Κατανοώντας τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, ας δώσουμε ο καθένας από την πλευρά που του αναλογεί, ένα σημάδι ελπίδας και ανάπτυξης.
 Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες και για την άμεση επικοινωνία μαζί μας.
 
 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Ενόψει της αυξημένης κίνησης της  τρέχουσας  τουριστικής περιόδου αλλά και της δύσκολης συγκυρίας που αντιμετωπίζει ο τουρισμός λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης, ο Δήμος Καρύστου προτρέπει τους επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής μας να προμηθευτούν  εξοπλισμό για πληρωμή με χρεωστική κάρτα, έτσι ώστε να διευκολυνθούν οι επισκέπτες του Δήμου μας, οι οποίοι στην παρούσα φάση δεν μπορούν να προμηθευτούν μετρητά.
Έχοντας ως γνώμονα  την εξυπηρέτηση και την φιλοξενία, θα πρέπει άμεσα,  τα πρακτορεία πλοίων στα λιμάνια Μαρμαρίου ,Στύρων, Ραφήνας και  Αγίας Μαρίνας, τα ξενοδοχεία, οι επιχειρήσεις εστίασης καθώς και τα πρατήρια βενζίνης  να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες προμήθειας εξοπλισμού.
Ο Δήμος Καρύστου κρίνει πως το μέτρο θα λειτουργήσει ανταποδοτικά για τις επιχειρήσεις, οι οποίες θα καταφέρουν να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους αλλά και να φανούν αντάξιες των προσδοκιών όσων αποφασίσουν να επισκεφθούν  την περιοχή μας. 
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καρύστου ζήτησε με επιστολή του προς όλους τους διευθυντές υποκαταστημάτων τραπεζών της περιοχής μας , καθ΄όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου να ανεφοδιάζονται επαρκώς και άμεσα τα μηχανήματα ΑΤΜ που υπάρχουν σε όλο το Δήμο μας (Κάρυστος, Μαρμάρι και Στύρα) ώστε να λειτουργούν απρόσκοπτα, προσφέροντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση στους δημότες και επισκέπτες που επιθυμούν να λάβουν μετρητά.

` Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ 
Ο Δήμος Καρύστου ενημερώνει και προειδοποιεί οτι, λόγω των αυξημένων ανέμων που πνέουν στην ευρύτερη περιοχή μας, οι δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου μας θα πρέπει να τηρούν αυστηρά τους κανόνες ασφαλείας.
Εφίστουμε ιδιαίτερα την προσοχή σας και σας υπενθυμίζουμε οτι: ΔΕΝ καίμε ξερά χόρτα ή σκουπίδια,  ΔΕΝ ανάβουμε φωτιές ή ψησταριές στην ύπαιθρο,  ΔΕΝ πέταμε αναμμένα τσιγάρα. 
Φροντίζουμε να κλαδεύουμε δέντρα και θάμνους και να απομακρύνουμε  ξερά φύλλα, χόρτα και κλαδιά απο τις ιδιοκτησίες μας.
Ο Δήμος Καρύστου βρίσκεται σε επιφυλακή  και σε άμεση επικοινωνία με την πυροσβεστική της περιοχής μας, την οποία και επισκέφθηκε το πρωί ο Δήμαρχος Λευτέρης Ραβιόλος με σκοπό να ενημερωθεί  για την ετοιμότητα του σώματος.
Σε συνεχή επικοινωνία επίσης βρίσκεται  ο Δήμαρχος Καρύστου με τους εθελοντές δασοπυροσβέστες οι οποίοι  βρίσκονται σε κατασταση ετοιμότητας. 
Παρακαλείσθε τέλος να ειδοποίησετε αμέσως την πυροσβεστική για την παραμικρή υποψία πυρκαγιάς που ενδεχομένως πέσει στην αντίληψη σας,στα τηλέφωνα 2224026195 & 2224026199.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ 
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               

ΝΟΜΟΣ:  ΕΥΒΟΙΑΣ                                                           Κάρυστος    16-4-2015                

ΔΗΜΟΣ:  ΚΑΡΥΣΤΟΥ                                                                                          

Ταχ. Διεύθυνση:. Ι. Κότσικα & Ελλ. Αμερικής

Τηλέφωνο:2224350018                                                                    

Fax:22240 23666                                 

 

                                                                                               

                                                                                                               

ANAKOINΩΣΗ

 

Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση ΔΔΠ005159/586βέξ2015/7-4-2015 για την απευθείας παραχώρηση, με αντάλλαγμα, του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας στους ΟΤΑ

Καλούμε όλους τους ιδιοκτήτες που ασκούν δραστηριότητα σε όμορες ξενοδοχειακές εν γένει επιχειρήσεις , κάμπινγκ, κέντρα αναψυχής κτλ και θέλουν να κάνουν χρήση του κοινόχρηστου χώρου αιγιαλού και παραλίας έμπροσθεν της επιχείρησής τους, όπως υποβάλλουν αίτηση στο Δήμο έως την 12 Μαίου 2015 για να τους χορηγηθεί η άδεια χρήσης. 

Η παρούσα παραχώρηση δεν αφορά χώρους αρμοδιότητας ΟΛΝΕ.

 
 

                                                                      

 

 

 

                                                                                Ο  Δήμαρχος  Καρύστου

 

 

                                                                                     Ραβιόλος Ελευθέριος

 

 

 

 

 

Κανονισμός καθαριότητας Δήμου Καρύστου

1.jpg
Ψηφίστηκε ο κανονισμός καθαριότητας από το Δημοτικό Συμβούλιο Καρύστου με την υπ' αριθ. 262/2012 απόφαση του. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τον κανονισμό.

Κανονισμός καθαριότητας Δήμου Καρύστου
Το περιβάλλον είναι το σπίτι μας
1.jpg

Το Περιβάλλον είναι το σπίτι μας. Ας αλλάξουμε συνήθειες!

 

Ζητούμε από όλους να διαχωρίζετε τα υλικά χαρτιού, χάρτινων συσκευασιών, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και λαμπτήρων.

Στα πλαίσια της κοινής μας προσπάθειας για την προστασία του περιβάλλοντος ο Δήμαρχος Καρύστου έχει θέσει ως βάσιμη προτεραιότητα την προώθηση της ανακύκλωσης.

perivalon1.jpgΉδη υλοποιείται πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού σε πολλές γειτονιές και έχουν τοποθετηθεί οι απαραίτητοι μπλε κάδοι. Για τη σωστή λειτουργία του προγράμματος ζητούμε από εσάς να διαχωρίζετε τα υλικά χάρτινης συσκευασίας από τα κοινά απορρίμματα. Δηλαδή, τα βάζουμε ξεχωριστά, δίχως να είναι τοποθετημένα μέσα σε πλαστικές σακούλες. Για να μην υπερχειλίζουν οι κάδοι δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο απόρριψης των χαρτοκιβωτίων. Τα χαρτοκιβώτια τοποθετούνται μέσα στον μπλε κάδο αφού πρώτα συμπιεστούν.

Στην περίπτωση μεγάλου αριθμού χαρτοκιβωτίων, τα δεματοποιούμε συμπιεσμένα. Στους μπλε κάδους μπορούμε να απορρίψουμε όλα τα είδη έντυπου χαρτιού (όπως : εφημερίδες, περιοδικά, τετράδια και όλων των ειδών τα υλικά χάρτινης συσκευασίας, όπως : χαρτοκιβώτια, συσκευασίες τύπου τετραπακ, χάρτινες συσκευασίες από τρόφιμα, είδη προσωπικής φροντίδας και καθαρισμού σπιτιού).

perivalon2.jpgΣτο χώρο της Τεχνικής Υπηρεσίας (έναντι γηπέδου Καρύστου) υπάρχουν perivalon3.jpgκοντέινερ για την απόρριψη των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και των λαμπτήρων. 

 

 

Ανακοίνωση

1.jpg

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κάρυστος, 16 Μαΐου 2012

Από την αρχή που αναλάβαμε σαν δημοτική αρχή, είχαμε ως σκοπό την τήρηση της καθαριότητας της πόλης, την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την σωστή διαχείριση των απορριμμάτων (συλλογή – ανακύκλωση – διάθεση). Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, συνεχίζεται η ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην τεχνική υπηρεσία (έναντι γηπέδου) και επιχειρείται ανακύκλωση χάρτινων συσκευασιών στους μπλε κάδους. Δυστυχώς αρκετοί συμπολίτες μας δεν έχουν συμμορφωθεί πλήρως.

Σας καλώ όλους, φορείς και κατοίκους, να συμβάλλετε στην εφαρμογή των ανωτέρω έτσι ώστε η πόλη μας να παραμείνει καθαρή και να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία μας.

·           Παρακαλούμε στους μπλε κάδους ανακύκλωσης να πετάτε μόνο χάρτινες συσκευασίες και όχι άλλων ειδών απορρίμματα. Ιδιαίτερα, παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες καταστημάτων που διαχειρίζονται χάρτινες συσκευασίες να φροντίζουν για τη συμπίεση τους πριν την απόρριψη (υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα χώρου).

·           Παρακαλούμε να μην αφήνετε ογκώδη απόβλητα (έπιπλα, στρώματα, κλαδιά δέντρων, μπάζα κτλ.) δίπλα στους κάδους απορριμμάτων. Για την αποκομιδή αυτών των απόβλητων θα πρέπει να έρθετε σε συνεννόηση με την τεχνική υπηρεσία στο τηλέφωνο 2224022283.

·           Παρακαλούμε τα καταστήματα να μην πετάνε στους κάδους λάδια (λίπη, λιπαντικά κλπ) αλλά να τα συλλέγουν και να τα προωθούν σε τακτά διαστήματα για ανακύκλωση.

·           Εν όψει και της θερινής περιόδου, ο δήμος καλεί όλους τους ιδιοκτήτες οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων όπως προβούν άμεσα στον καθαρισμό τους.

Λόγω έλλειψης προσωπικού, ζητάμε την βοήθεια όλων σας. Η ανακύκλωση πρέπει να γίνει η συνήθεια σε όλους μας. Όλοι μαζί επιβάλλεται να προσπαθήσουμε για τον περιορισμό των αποβλήτων. Για την επιτυχία της προσπάθειας, πρέπει να συμμετέχουμε όλοι μας ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον, τον εαυτό μας και τις επόμενες γενιές. Η καθαριότητα του Δήμου μας είναι βασική προϋπόθεση για τη δημιουργία των συνθηκών μιας αναβαθμισμένης ποιότητας ζωής.

Κάθε πολίτης έχει την υποχρέωση να φροντίζει για την καθαριότητα της πόλης.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση σας.


Ο Δήμαρχος Καρύστου
Νικόλαος Μανώλης

 

 

 
Αποφάσεις Επιτροπής Διαβούλευσης (1 στοιχείο)
Προσκλήσεις Επιτροπής Διαβούλευσης (1 στοιχείο)
Προσκλήσεις Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (1 στοιχείο)
Προσκλήσεις Οικονομικής Επιτροπής (1 στοιχείο)
Αποφάσεις Δημάρχου (1 στοιχείο)
Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου (2 στοιχεία)
Προσκλήσεις Δημοτικού Συμβουλίου (2 στοιχεία)
Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης (2 στοιχεία)
Προσλήψεις (1 στοιχείο)
Κοινότητες Tilleul de France (5 στοιχεία)
Διαγωνισμοί-Προκηρύξεις (45 στοιχεία)
Τελευταία Νέα (285 στοιχεία)
Εκδηλώσεις (6 στοιχεία)
 


diavgeia-logo.jpg
logo_kep.jpg